Slapen op het water!

02-07-2013 16:56

We kunnen er niet omheen: het fenomeen 'glamping', de ge-upgrade versie van een gewone kampeervakantie. En als je het dan doet, doe het dan goed (is mijn motto). Want hoe lekker zou het zijn om wakker te worden drijvend onder een rieten dak en de dag te beginnen met een ochtendduik vanaf je privéterras? Dat kan als je in een waterlodge verblijft op Camping Chateau de Ormes in Bretagne, Frankrijk. De lodge is een drijvend platform dat met een touw aan de waterkant bevestigd is. Vlak voor je in slaap valt, hoor je nog hoe de vissen onder je slaapkamer door zwemmen. Bijzonder? Dat is een understatement!

Waterlodge

Waterlodge

 
Buiten kun je heerlijk relaxen op het terras met tafel en stoelen. Geniet van een croissantje in de ochtendzon, terwijl er een groep eendjes voorbij zwemt. Bovendien heb je  alle vrijheid om met de Waterlodge verder het meer op te drijven. Ontspan en geniet van het uitzicht!

Camping Chateau Domaine des Ormes

 Is een camping met alles erop en eraan bij het plaatsje Dol-de-Bretagne. Gelegen op een mooi landgoed, met een ontspannen sfeer in het voorseizoen en lekker druk en levendig in het hoogseizoen. Je bungalowtent of stacaravan heeft een ruime plek gekregen op een grasveldje. Een aantal stacaravans staat in het bosgedeelte van camping Domaine des Ormes. En verder is de keuze aan jou: drie verschillende zwembaden, waaronder een tropisch bad met glijbanen, een overdekt zwembad voor het hele gezin en een golfslagbad (buiten). Een manege met paarden en pony’s om te aaien en op te rijden. Op deze camping bij Dol-de-Bretagne is er voor de kinderen een uitdagend ‘adventure parcours’ en er is elke avond disco. Voor ouders: deze is geluiddicht. Wil je aan je conditie werken dan kunt je hier tennissen of een fiets huren. Voor de golfliefhebbers ligt er een 18-holes baan naast de camping met een aparte driving range. Het meertje van deze camping bij Dol-de-Bretagne is ideaal om in te vissen; of huur een kano of waterfiets. Op camping Domaine des Ormes kun je alles prima overzien vanuit de bar of vanaf het terras. 

Te boeken bij eurocamp.nl