Sardinie het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee!

06-07-2013 14:59

 Bungalows La Maddalena -  Olbia Tempio

Op korte afstand van de noordoostelijke kust van Sardinië, ligt één van de meest beroemde strandgebieden in de wereld: De archipel van La Maddalena met tientallen prachtige eilanden van diverse afmetingen. De archipel van La Maddalena is een National Park sinds 1994, en gaat ook worden geplaatst op de lijst van UNESCO World Heritage.

Vakantiepark La Maddalena is van TCI Touring Club Italiano ( de Italiaanse ANWB). La Maddalena heeft 4-persoons bungalows met adembenemend uitzicht. Eva Sardinia is in Nederland de enige met een accommodatie op La Maddalena, en dat maakt deze plek buitengewoon uniek!
 
 
La Maddalena47La Maddalena43La Maddalena48La Maddalena14La Maddalena8
La Maddalena9La Maddalena45La Maddalena28La Maddalena29La Maddalena25
La Maddalena18La Maddalena20La Maddalena21La Maddalena26La Maddalena4
La Maddalena38La Maddalena34La Maddalena30La Maddalena51La Maddalena12

4-persoons bungalows

De bungalows zijn comfortabel en functioneel, hebben een plafondventilator, een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet en stopcontact, beddengoed en handdoeken. De bungalow heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed.
 

                                                                    

Sardinië is het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee.
 
Porto Cervo bijvoorbeeld, het uit de hand gelopen hobby-projectje van een rijke Saoedische prins. Of Cagliari, de zonnige hoofdstad. Of Barumini, waar je de mysterieuze Nuraghi kan ontdekken.

Of Giari di Gesturi, een prachig hoogplateau waar je wilde paarden kan zien. Of Cardedu, de hotspot om te kayakken. Of Orgosolo, de voormalige misdaadstad van Sardinië die tegenwoordig een toeristische trekpleister is dankzij zijn bijzondere muurschilderingen.

Of Calanganius, het kurkepicentrum van de wereld. Of La Vecchia Gallura, het restaurant van topchef Filippo. Of Castelsardo, een uniek dorp bovenop een rots. Of het afgelegen Isola dell'Asinara, het ezelseiland waar vroeger een beruchte gevangenis stond.

Of... Er is zo veel te zien op Sardinië, ontdek het vooral zelf, voor de massa arriveert.