Cascais, Portugal op z'n Portugees!

02-07-2013 15:20

Algemeen

Het Grande Real Villa Itália Hotel & Spa, het nieuwste vijfsterrenhotel van Cascais (Portugal), is ideaal gelegen en biedt uitzicht op de zee. Villa Itália is zeer smaakvol ingericht en tot in de puntjes verzorgd. De vergezichten over de Atlantische Oceaan, zowel vanaf het buitenterras als het zwembad, zijn fenomenaal. Grande Real Villa Itália Hotel & Spa onderscheidt zich door een goede gastronomie en het schitterende Spacenter. Rustig gelegen op 1,5 km van het centrum van Cascais en het strand. Lissabon ligt op ca. 45 minuten rijden, de 18-holes golfbaan Quinta da Marinha op 6 km en de luchthaven op ca. 50 minuten rijden.
 

Hotelfaciliteiten

Elegante, in marmer uitgevoerde lobby, terrassen, verwarmbaar zoutwaterzwembad, kinderbad, ligstoelen en parasols, Realto Kids kamer, jacuzzi, fitnessruimte (gratis), kapsalon en boetiek.

Wellness

De schitterende Thalasso Real Spa Marine omvat 1000 m² en behoort tot de Leading Spas of the World (toegang vanaf 16 jaar). Schoonheidsbehandelingen en massages, relaxruimten, hamam, sauna, jacuzzi, ijsbad, jetshowers, hydromassage en Vichy-douches.
 

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants (seizoengebonden).
Belvedere: gourmetrestaurant met Portugese en mediterrane keuken voor lunch en diner (hoogseizoen).
Navegantes: gezellig ontbijtrestaurant.
Tapas Restaurant.
La Terraza: lobbybar.
Mare: poolbar.
24-uurs roomservice.

Costa Lisboa

IDe kuststrook ten zuidwesten en zuidoosten van Lissabon wordt de Costa de Lisboa genoemd, met als belangrijkste badplaatsen Cascais en Estoril. Het landschap wordt gekenmerkt door rotsachtige baaien, lange zandstranden en bossen.

Cascais is een gezellig plaatsje met een uitgesproken mild klimaat, omdat het in de luwte ligt van het noordelijk gelegen Sintra-gebergte. Hoewel in de meeste vissershuisjes tegenwoordig boetieks en goede restaurantjes zijn gevestigd, is het pittoreske karakter van een vissersdorp er goed bewaard gebleven.