Bij ‘De Vreemde Vogel’ kunnen gasten letterlijk de boom in...

02-07-2013 16:27

Vlaardingen krijgt komend voorjaar een bijzonder hotel: Buitenhotel de Vreemde Vogel. Op het erf van een oude boerderij kunnen gasten overnachten in bijzondere accommodaties: bijvoorbeeld een brandweer auto of een boomhut in de vorm van een vogelhuisje. Gasten krijgen de service van een hotel.

Buitenhotel De Vreemde Vogel in Vlaardingen bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, zo omschrijven initiatiefnemers Petra Buijs (32) en Davy Knijnenburg (31) hun project. Ze bouwen en ontwerpen momenteel bijzondere hotelkamers op het terrein van de voormalige Nivon-camping in Vlaardingen.

Hotelkamers komen er in een oud vliegtuig dat is omgebouwd tot vierpersoonskamer, grote vogelhuisjes als boomhut, een brandweerwagen en pipowagens. Bij de start kunnen er ongeveer 50 mensen overnachten.

Het vogelhuis

Hangend in de boom. Slapen tussen de vogels. Het gezin is compleet. Gezelligheid ten top!

Het vogelhuis met slaapvide biedt plaats aan 4 personen. Het privé-sanitair met douche, wc en wastafel in de grote “regenton” ligt direct naast het vogelhuis. Een platenspeler, kleine zithoek en privé-terras maken het vogelhuis tot een stijlvolle en complete slaapplek op hoogte.

TUINCAFE

Een lekker kopje koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes, ijsjes of een borrel. De deur van ons tuincafé staat de hele week open (behalve op dinsdag) van 10.00 tot 18.00 uur en in de vakanties tot 22.00 uur.

We gaan op zaterdag 22 juni 2013 onze deuren openen. Wees welkom!

Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

Onze menukaart staat vol met pure (streek)producten. Geniet onderuitgezakt van een koud biertje of een rosé. Kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin!

Omslagfoto

Activiteiten

De Vreemde Vogel houdt van gezelligheid en organiseert daarom veel activiteiten. Van wijnproeverij tot cabaretdiner en van zeepkistenrace tot een rondleiding over de moestuin. Bekijk de agenda voor de actuele activiteiten.

High Tea of High Wine

Daarnaast is het ook mogelijk om met een groepje (min. 6 personen) te genieten van een High Tea of High Wine. Of kom je kinderfeestje vieren!